Daniella Eriksson Dahlström – Hälsinge Akademis stipendium 2023

Daniella är trots sin unga ålder redan en etablerad artist i Hälsingland och annorstädes. Och artist är hon i ordets rätta bemärkelse då hennes verksamhet ej endast begränsas till endast ett konstnärligt uttryck.

Daniella Eriksson Dahlström, Jättendal, Hälsinge Akademis stipendiat 2023, här i samband med Akademins årshögtid på Restaurang Sjömärket i Mellanfjärden fredagen den 7 juli 2023.

Som musiker tycks Daniella ej heller ha någon större lust att låsa sig till specifika genrer eller scener utan då hon med samma professionalitet som kompositör och musiker märks på såväl den lokala puben som i mer så kallade ”kreddiga” sammanhang.

Detsamma gäller Daniellas andra konstnärliga ben där hon som skådespelare med största skicklighet och utstrålning i olika roller gläder barn och vuxna i Trolska skogen, men även genom framträdande roller i större produktioner som Forsablått.

Daniella har även detta år erhållit ett tidigare akademiskt bevis på sin artistiska skicklighet då hon tagit en konstnärlig kandidatexamen vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. 

Vi i Hälsinge Akademi önskar dig allt gott och spår dig en lysande framtid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.